Home Lifestyle Je seksleven een boost geven? Probeer dan de ’30 dagen seks’-challenge

Je seksleven een boost geven? Probeer dan de ’30 dagen seks’-challenge

Het proberen waard.

Zit jullie seksleven in een sleur? Een experimenteel koppel waagde zich enkele maanden geleden aan een ’30 dagen seks’-challenge om hun weinig spannende seksleven een boost te geven en gaf de lijst daarna prijs op Reddit. Aan de slag!

Op de ’30 dagen seks’-challenge: leuke en sexy ideetjes om je relatie én je seksleven een boost te geven. Dat gaat van vluggertjes over seks in de douche tot samen erotische lectuur lezen of sensuele massages geven. Beiden mogen jullie ideetjes opgeven en voor de start van de challenge nog twee uitdagingen wijzigen. Loopt jullie maand? Dan mag je niks meer aanpassen. Wel krijgt ieder twee vetodagen waarop gekozen worden voor een oldschool vrijpartij zonder extra uitdaging.

Vaker vrijen = meer zin in seks

Mag het wat spannender? Dan kan je na akkoord een extra challenge toevoegen. Missen jullie een dag, dan halen jullie die op het einde van het project gewoon in. Het ultieme doel: buiten je comfortzone treden en zo je seksleven opkrikken. Want ja, door vaker te vrijen, zou je ook meer zin krijgen in seks. Zo blijkt uit de ervaring van onze redactrice Elien, die een maand lang élke dag seks had.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.