Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vadim Artyukhin via Unsplash

Marie (29) droomt weleens van seks op een spannende plaats zoals een openbare wc.

‘Ik hou het niet meer uit wanneer één van zijn vingers traag bij me naar binnen glijdt’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Marie (29) is al een tijdje vrijgezel. Ze wordt helemaal wild van de geur van verse koffie. Ze droomt weleens van seks op een spannende plaats.

De wc van het koffiehuis

Over alles praten we online. Zelfs mijn stoutste fantasieën heb ik zwart op wit met hem gedeeld. En toch heb ik het gevoel dat mijn hart op elk moment uit mijn lijf kan bonzen. Flirten vanachter het scherm van mijn smartphone is één ding. Maar hem ook in het echt ontmoeten: was dat nou wel zo’n goed idee? Ik klem de tas dampende koffie nog wat steviger tussen mijn handen en staar ongeduldig naar de inkom van de koffiebar. Als de deur een minuutje later openzwaait en ik het gezicht van op de foto’s meteen herken, begint mijn hart nog sneller te slaan. Oh God, hij is nog knapper in het echt!

‘Dag Marie’, glimlacht hij en geeft me een kus op mijn wang. In zijn ogen spot ik een speelse glinstering. Als ik niet oplet, val ik dadelijk nog van mijn stoel van de spanning. Zo subtiel als ik kan, probeer ik diep in en uit te ademen, maar dat heeft eerder het averechtse effect. Want de geur van verse koffiebonen die hier in de koffiebar gemalen worden, maken de situatie er alleen verleidelijker op. Hoe zou hij eigenlijk ruiken van dichtbij? En proeven?

Ik hoef niet lang te wachten op het antwoord. Na tien minuten van net zo hard flirten in het echte leven als online, is de seksuele spanning tussen ons te snijden. Waarom er nog gras over laten groeien? Seks is tenslotte waarvoor we hebben afgesproken. Als ik het geld dat we nog verschuldigd zijn op het tafeltje leg en mijn spullen bij elkaar raap om naar mijn appartement te gaan, verbaast hij me echter. Hij grijpt mijn hand beet en trekt me mee in de richting van de ruime toiletten van de zaak.

‘Ik kan echt niet meer wachten tot bij je thuis, ik droom hier al weken over’, fluistert hij in mijn oor nadat hij mij zonder pardon in een van de toilethokjes duwt en de deur in het slot draait. De klik galmt luid door de grote ruimte. Ik wil hem ook. Hoe rapper, hoe liever zelfs. Maar als ik hier begin te kreunen, kan iedereen het horen. Dat is toch echt ongehoord?

Een paar minuten later ben ik die bezorgdheid compleet vergeten. Daarvoor ben ik veel te opgewonden en te druk met genieten. Mijn date zit namelijk op zijn hurken voor mij, met zijn hoofd in mijn kruis. Fuck, wat voelt het geil wanneer zijn tong van beneden naar boven en terug langs mijn schaamlippen strijkt. Ik wil het uitschreeuwen van genot, maar dat kan natuurlijk niet. Tenminste als ik niet wil dat de hele koffiebar weet dat ik hier in het openbaar gebeft word door iemand die ik eigenlijk amper ken.

Als zijn tong speels rond mijn clitoris begint te draaien en hij mijn kutje ontzettend lekker likt, kan ik een zucht echt niet meer inhouden. De echo van mijn gehijg botst van de ene hoek in de ruimte naar de andere. Ik word er alleen maar hitsiger van. Hoewel ik dat natuurlijk liever niet wil, is het idee dat iemand ons kan betrappen de druppel die mijn emmer doet overlopen. Ik zet mijn handen in zijn haar en duw zijn hoofd nog steviger in mijn kruis.

Als hij op de koop toe besluit dat zijn tong alleen niet voor voldoende extase zorgt en een van zijn vingers traag bij me naar binnen glijdt, is het enige wat ik kan doen om niet luid te beginnen kreunen een van de reserverollen toiletpapier van het muurtje grijpen en hem half in mijn mond proppen.

Net op tijd, want een tweede en derde vinger volgen snel en ze lepelen mijn vagina helemaal uit. Alsof ik van kop tot teen gevuld zit met zijn vingers en die precies weten waar ze me moeten verwennen om me knettergek te maken.

Als hij me steeds heviger begint te vingeren en beffen tegelijkertijd, is mijn volgende opgave om überhaupt op mijn benen te blijven staan. Terwijl zijn vingers steeds dieper in me stoten en zijn tong sneller en gretiger aan het likken slaat, beginnen ze steeds meer te trillen en voelen ze stilaan aan als twee gekookte slierten spaghetti.

De spieren in mijn lichaam spannen allemaal aan. Mijn hoofd begint te tollen. Zelfs de toiletrol kan een kir van genot niet tegenhouden als ik ongelooflijk hard klaarkom in zijn mond en ik alsnog als een pudding door mijn benen zak. Hij kijkt me fier aan, glimlacht en vraagt: ‘Anders nog een koffietje?’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '