Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ron Lach via Pexels

Van een sexy schattenjacht tot de volwassenenversie van 'Uno'.

9 kinky spelletjes die je vanavond kan spelen en waar je geen spelbord voor nodig hebt

Zijn jij en je lief klaar voor de volgende stap in jullie relatie en op zoek naar een erotisch spelletje waarmee jullie in no time de kleren van elkaars lijf willen scheuren? Spannend! Wij zochten negen erotische seksspelletjes waar je géén spelbord voor nodig hebt, maar wel eventjes zoet mee bent, als je tegen je verlies kan tenminste...

Wat is het?

Wat dachten jullie van een erotische upgrade van het ‘Wie is het?’-spel? Wedden dat jullie meteen over willen gaan tot de real deal?

Wat heb je nodig? Een blinddoek, touw en allerlei kleine spulletjes/speeltjes.

De stoute spelregels? Blinddoek je partner, kleed hem/haar/hen volledig uit en bind de handen samen. Wrijf héél zachtjes met een van de voorwerpen (denk: ijsblokjes, zweepje, komkommer, glijmiddel,...) over het lichaam van je lief. Het is aan hem/haar/hen om te raden met welk voorwerp je aan het teasen bent. Daarna is het jouw beurt om uit de kleren te gaan...

Dobbelplezier

Herinner je je de scène van ‘Friends’ waarbij Monica een lesje over de erogene zones geeft aan Chandler en aan de hand van nummertjes zalige combinaties maakt? Probeer dit ook eens met je partner, maar laat het lot je genot beslissen.

Wat heb je nodig? Twee dobbelstenen en papier en pen of je notities op je gsm.

De stoute spelregels? Maak voor je begint een legende waarbij je elk cijfer een erogene zone én apart ook een stimulatiemanier toewijst. Bijvoorbeeld 1 = tepels, 2 = nek, 3 = clitoris/penis, 4 = mond, 5 = voeten en 6 = dijen. Apart kies je dan bijvoorbeeld 1 = kus, 2 = masseer, 3 = streel, 4 = lik, 5 = zuig en 6 = kietelen. Of je dan een 1 en een 5 of een 6 en een 3 gooit, genieten zal je ongetwijfeld.

Sexy Patricia zegt...

Hou jij ervan om de leiding te nemen? Dan mag je je meest zwoele stem naar boven halen, want dan is het spelletje ‘Sexy Patricia zegt...’ op je lijf geschreven!

Wat heb je nodig? Je meest sexy stem.

De stoute spelregels? Jullie vragen om de beurt een gunst aan elkaar en moeten beginnen met ‘Sexy Patricia zegt...’. Denk bijvoorbeeld aan ‘Sexy Patricia zegt: doe je broek uit’ of ‘Sexy Patricia zegt: masturbeer mij’. Wie als eerste vergeet om ‘Sexy Patricia’ te zeggen en meteen om de daad vraagt, krijgt strafpunten en moet 10 minuten masseren.

Bingo!

Zijn jullie niet vies van een uitdagend standje en hebben jullie zin om de hele avond lang te stoeien? Wel, misschien moeten jullie deze erotische versie van ‘Bingo’ dan maar eens een kans geven.

Wat heb je nodig? Een aantal dobbelstenen en jullie kamasutra.

De stoute spelregels? Kies zelf met hoeveel dobbelstenen je wil gooien. Tel het aantal ogen van de dobbelstenen op en ga op zoek naar die pagina in de kamasutra. Wat er daarna volgt, zal je zelf moeten aanvullen...

Truth or Dare 2.0

Als je dacht dat waarheid, durven of doen vroeger al spannend was, val je zeker achterover van truth or dare, de volwassenenversie.

Wat heb je nodig? Een doos vol stoute vragen en opdrachten.

De stoute spelregels? Vul een doos met pikante opdrachten en nog stoutere vragen die jullie altijd al wilden stellen, maar nooit over je lippen kregen. Trek om de beurt een kaartje uit de doos en antwoord eerlijk of voer de opdracht met overtuiging uit.

Uno

Iedereen speelt weleens ‘Uno’, maar in plaats van de normale versie met je partner te spelen, kan je het ook wat spannender maken.

Wat heb je nodig? ‘Uno’ of speelkaarten.

De stoute spelregels? Je volgt de spelregels van ‘Uno’, maar wijst nieuwe opdrachten toe aan de speciale kaarten. Een beurt overslaan kan zo een sexy opdracht worden en twee kaarten bijnemen wordt twee kledingstukken uittrekken. Wedden dat jullie het op een gegeven moment niet meer houden van de goesting?

Sexy schattenjacht

Je bent nooit te oud voor een spelletje en dus ook niet voor een sexy schattenjacht. Zeker niet wanneer de hoofdbuit ligt te wachten in bed of bad.

Wat heb je nodig? Kleefbriefjes, een stift, sexy lingerie, massageolie, glijmiddel, een seksspeeltje, een blinddoek of andere sexy attributen.

De stoute spelregels? Schrijf met een stift persoonlijke hints op de kleefbriefjes en leg er telkens een van je sexy attributen bij. Het eerste kleefbriefje plak je op de deur: ‘Welkom thuis, speurneus. Hier start jouw sexy schattenjacht. De volgende hint vind je op de kalender op onze jubileumdag.’ Et voilà, het spel is begonnen.

Snoepjesspeurtocht

Everybody loves candy. Zeker wanneer die suikerzoete lekkernijen verstopt liggen op jouw naakte lichaam en je lief er met zijn/haar/hun mond naar op zoek mag gaan.

Wat heb je nodig? Een blinddoek, een touw of handboeien en een zak van jullie favoriete snoepjes.

De stoute spelregels? Blinddoek je lief en bind zijn handen vast op zijn rug. Leg daarna tien snoepjes op je naakte lichaam, van je lippen tot je sexy parts. Zodra je geblinddoekte partner de tien snoepjes gevonden heeft, draaien jullie de rollen om.

Time bomb

Wie veel belang hecht aan voorspel zal seksspelletjes sowieso interessant vinden, en al zeker als er een beetje gefoefeld mag worden zoals bij het spelletje ‘Time bomb’.

Wat heb je nodig? Een stopwatch en eventueel een paar seksspeeltjes.

De stoute spelregels? Stel de timer in op vijf of tien minuten en probeer je partner zoveel mogelijk op te winden. Gaat de wekker af? Dan is het jouw beurt om verwend te worden. Wie houdt het het langste vol?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '