Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Want soms is het leuker met een derde speler erbij...

5 standjes die nog spannender worden met een vibrator

De redactie

Seks is iets heel intiems tussen twee mensen, maar zo af en toe wordt het nog nét dat beetje spannender met een derde gast in bed. Dat hoeft geen triootje te zijn, want een seksspeeltje doet wonderen! Deze standjes worden nog leuker met een speeltje erbij.

In enkele slaapkamers is het al een standard practice, maar jammer genoeg zijn seksspeeltjes in een relatie nog vaak taboe. Zo’n (klein) vibrerend speeltje kan je seksleven nochtans in één klap veel spannender maken. Keuzestress? Hier vind je de populairste speeltjes voor eindeloos solo- en duoplezier.

Schildpadje

Schildpadje

Schildpadje

Jezelf verwennen terwijl je lief achter je zit? Dan sla je twee vliegen in één klap: je clitoris voelt de vibraties en jij wordt nog dieper genomen, omdat je billen extra hoog in de lucht steken.

Missionaris

Missionaris

Missionaris

Goede seks hoeft niet complex te zijn. Zeker niet wanneer jij jezelf nog meer kan verwennen met een speeltje in je vrije handen tijdens de missionarishouding.

Cowgirl

Cowgirl

Cowgirl

Zwaai die lasso, euh... vibrator, maar lekker in het rond. Geen zin om al het werk zelf te doen? Remember: ook je lief heeft in dit standje nog twee
handen vrij.

Lepeltje-lepeltje

Lepeltje-lepeltje

Lepeltje-lepeltje

Beweert jouw lief altijd perfect te kunnen multitasken? Test het uit door je bedpartner je vibrator te laten bedienen terwijl die ook het betere stootwerk van de grote lepel voor de rekening neemt.

Reverse cowgirl

Reverse cowgirl

Reverse cowgirl

Wil jij niet prijsgeven of het nou je lief of je vibrator is die jou het meeste verwent? Met je rug naar je lief doe je lekker je eigen ding zonder greintje gêne.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '