Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Adel Setta

‘Voor elke leeftijd is er plaats, van 22 tot maakt niet uit hoe oud!’

Belgen verbreken het wereldrecord speeddaten op valentijn

Ben jij op valentijn gaan speeddaten in Tour&Taxis? Dan heb je vanaf nu een wereldrecord mee op jouw naam staan! België verbrak op Valentijnsdag het wereldrecord speeddaten, met maar liefst 1363 datende singles.

Op vlak van wereldrecords staat België bekend als ‘het land dat het langste geen regering heeft gehad’. Niet héél erg positief dus. Daar wilde de organisatie ‘Dare to Date’ verandering in brengen. Zij riepen alle Belgische singles op om op Valentijnsdag massaal te komen speeddaten, om zo het wereldrecord te breken.

Dat wereldrecord stond al jaren op naam van Ierland, met 964 personen die tegelijkertijd aan het speeddaten waren. Het Ierse record verpulverde ‘Dare to Date’ nu dus in Tour&Taxis, met maar liefst 1363 singles.

Elke single welkom

Organisator Jill De Graaf vertelde in een interview met Bruzz dat er plek was voor élke single, ongeacht leeftijd of geaardheid. ‘Voor elke leeftijd is er plaats, van 22 tot maakt niet uit hoe oud! We zorgden ook dat er een women-only en men-only ruimte was, naast de gewone ruimte. Zo kon elke single kiezen waar hij/zij/hun zich het beste thuisvoelt.’

Al was er ook wat nervositeit onder de deelnemers. Vooral het alleen toekomen en niet weten wie je zal onmoeten, speelde bij de aanwezige singles. Wij verzamelden vijf dingen die je zéker moet weten vooraleer je begint met speeddaten.

‘Dare to Date’ organiseert nog een heleboel andere speeddate-momenten. Alle informatie over hun aankomende evenementen vind je hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '