Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dare to Date

Nog meer kans om je dekseltje te vinden!

Verbreek het wereldrecord speeddaten op valentijn

Annelies Hart

Swipen is leuk, maar niet als je ondertussen al iedereen in je omgeving gezien hebt. Deze Valentijnsdag kunnen singles het over een andere boeg gooien door de liefde van hun leven te zoeken tijdens een poging om het wereldrecord speeddaten te verbreken. Toch iets origineler dan: ‘We hebben gematcht op Tinder’.

Als single in 2023 is het niet simpel om iemand the old fashioned way te leren kennen. Het merendeel van je datingleven speelt zich hoogstwaarschijnlijk af op apps als Tinder, Bumble of Fruitz. Niets mis mee natuurlijk, maar soms is het ook eens leuk om uit die comfortzone te stappen. En hoe kan dat beter dan met een speeddate?

Dare to Date organiseert al jaren speeddates voor singles van alle leeftijden en komt nu op de proppen met een originele manier om valentijn te vieren. Je kan namelijk als single meedoen aan het grootste speeddate-event ter wereld. Nog meer kans om je dekseltje te vinden!

Ierland verslaan

Momenteel staat het wereldrecord van de grootste speeddate op 964 personen in Ierland. Laten we hier samen een Belgisch record van maken! België heeft al een paar wereldrecords zoals “Het land dat het langste geen regering had”, maar we willen België in een iets positiever daglicht zetten’, aldus Jill De Graaf, eventmanager van Dare to Date. ‘Let’s date and break a world record at the same time!

Iedereen is welkom op 14 februari, ongeacht leeftijd of geaardheid! Alle singles worden in groepen verdeeld en krijgen zo de kans om tussen de 15 en 20 potentiële matches te ontmoeten. Begint het al te kriebelen? Het evenement gaat op 14 februari door in Tour & Taxis in Brussel en een plekje reserveren kan voor 26 euro via deze website. Laat valentijn maar komen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '