Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Verschillende Amerikaanse bronnen beweren dat de realityster een dochtertje verwacht!

‘Kylie Jenner is zwanger’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kylie Jenner (20), het jongste zusje in de Kardashian/Jenner-familie, is zwanger. Dat beweren verschillende Amerikaanse bronnen. De vader is haar vriend rapper Travis Scott (25).


De realityster en model die haar eigen succesvolle make-up lijn heeft, is uitgerekend voor februari. Ze vertelde volgens TMZ en People al begin deze maand aan verschillende vrienden dat ze een kindje verwacht. Haar vriend en papa in wording Travis Scott verklapte zelfs al het geslacht: het wordt een meisje!

Babybuikje


Kylie is the queen van sociale media en ze post dagelijks verschillende foto’s op haar kanalen. De laatste tijd plaatst ze vreemd genoeg enkel oude foto’s van zichzelf online en als het recente selfies zijn, dan zie je enkel het bovenste deel van haar lichaam. Dat voedt natuurlijk de geruchten dat ze dit doet om haar beginnend babybuikje te verbergen.

Ex-vriend


Op Snapchat stuurde ze dan weer een foto de wijde wereld in waar je duidelijk een bollere buik kan zien onder haar oversized t-shirt. Kylie en Travis vormen sinds april een koppel. Daarvoor was ze lange tijd samen met rapper Tyga. Ook hij reageerde al op het nieuws. Hij schreef ‘Hell na, that’s my kid’, maar verwijderde de post niet lang daarna.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '