Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @evihanssen

Love is in the air!

Evi Hanssen heeft een nieuwe vriend: ‘Het is nog pril, maar het voelt heel goed’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Evi Hanssen (39) is opnieuw van ’t straat. De presentatrice is verliefd en de gelukkige is Kurt Loyens, een artdirector en productiedesigner. ‘Ik had niet verwacht dat ik dit nog zo zou meemaken’, aldus Evi in Het Nieuwsblad.


Evi Hanssen heeft sinds kort een nieuwe vriend. Ze wil nog niet veel details vrijgeven over de nieuwe man in haar leven, enkel dat hij Kurt Loyens heet en dat hij productiedesigner en artdirector is. Zo maakte Kurt onder meer de sets voor de films ‘Groenten uit Balen’, de Vlaamse én Amerikaanse ‘Loft’ en voor verschillende series zoals ‘Salamander’, ‘De Rodenburgs’ en ‘Van Vlees en Bloed’.

De Vlaamse showbizzwereld is klein, dus het is niet verwonderlijk dat de twee elkaar een keertje tegen het lijf botsten. ‘Ik had niet verwacht dat ik dit nog zo zou meemaken’, vertelt een dolgelukkige Evi in Het Nieuwsblad. ‘Het is nog pril, maar het voelt heel goed.’ Zo’n twee maanden geleden postte ze een filmpje op haar Instagrampagina met de woorden: ‘It’s friday, I’m in love.’ Een stiekeme boodschap voor Kurt?

Evi heeft twee jonge zoontjes Scout (9) en Mac (7). Eind vorig jaar vertelde ze nog dat het niet altijd makkelijk is als alleenstaande mama. ‘Ik ben soms eenzaam‘, vertelde ze toen in Nina. ‘Het gebeurt dat ik een week lang niemand heb geknuffeld. Gewoon in de zetel tegen iemand aanhangen, dat mis ik.’ Haar drukke agenda zorgde ervoor dat de presentatrice niet echt tijd had om te daten. ‘Het is praktisch heel moeilijk met mijn reisschema en co-ouderschap om afspraakjes in te plannen’, aldus Evi in Nina.

Met iets ouder te worden, werd Evi ook veeleisender op het vlak van mannen. ‘Ik ga niet meer zoals vroeger voor “oké”. Het moet echt de moeite zijn vooraleer ik mij open stel’, aldus Evi in Nina. ‘Ik moet eerlijk zijn dat ik de laatste tijd nog geen enkele man ben tegengekomen voor wie ik tijd wil vrijmaken. Maar ik geloof oprecht dat ik nog iemand zal vinden.’ Et voilà, daar was Kurt die duidelijk wél de moeite waard is.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '