Home celebs AI AI: Evi Hanssen poseert met blauw oog op Instagram

AI AI: Evi Hanssen poseert met blauw oog op Instagram

De presentatrice wil ons waarschuwen.

Photo News

Evi Hanssen postte een foto met een serieus blauw oog op Instagram. Gelukkig is de presentatrice oké; ze zette het beeld online om sites aan te klagen die haar gezicht gebruiken om valse reclame te maken.

We schrokken even toen we de mooie Evi Hanssen met een joekel van een blauw oog zagen opduiken op sociale media. Was ze ergens tegen gelopen of raakte ze betrokken in een naar ongeval? Gelukkig is de presentatrice helemaal oké. Ze wil met de foto namelijk enkel een punt maken. ‘Fake news’, schrijft ze op haar sociale media.

Antirimpelcrème

Verschillende mensen contacteerden Evi de laatste tijd met de vraag of ze momenteel reclame maakt voor een antirimpelcrème. Evi viel volledig uit de lucht, want ze stond nooit model voor zulke producten en gaf zeker nooit de toestemming aan bedrijven om haar gezicht te gebruiken voor hun campagnes. ‘Ze gebruiken bewerkte foto’s van mij om hun producten sneller te verkopen’, zegt Evi aan Het Nieuwsblad.

Louche sites

‘De beelden verschijnen op louche sites die moeilijk op te sporen zijn’, gaat Evi verder. ‘Daarom is het ook zo lastig om die mensen aan te klagen. Ik vrees dat dit onbegonnen werk is.’ Ze wil mensen wel waarschuwen met haar Instagrampost. ‘Ga nooit op het aanbod van dergelijke websites in!’ aldus Evi. ‘Het zou jammer zijn als mensen in zo’n val trappen, want ze zullen geld betalen voor een product en nooit iets krijgen.’

Compliment

Evi is niet blij met de valse reclame, maar de mama van twee geeft eerlijk toe dat ze natuurlijk ook een beetje geflatteerd is. ‘Het is eigenlijk ook een compliment‘, voegt ze tot slot al lachend toe aan haar bericht op Instagram. Zo’n stralend huidje op haar 39ste, daar mag ze terecht trots op zijn.

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.