Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dare to date

K3 zingt het al jaren, maar ook jij kan nu op zoek naar je liefdeskapitein.

Vind de liefde op een boot tijdens Dating on Water

Annelies Hart

Ben je single en op zoek naar een lief, maar is Tinder niet je denk en ‘Love Island’ er dan net weer over? Dare to Date gooit het over een andere boeg (pun intended). Met Dating on Water stap je aan boord van boot met elf andere singles, in de hoop er jouw – zoals K3 het zo goed benoemt – liefdeskapitein te vinden.

Dare to Date klinkt je misschien bekend in de oren, want de organisatie zet speeddates op poten over heel Vlaanderen. Perfect als je genoeg hebt van datingapps, ‘Love Island’ een stapje te ver vindt en toch liever niet gekoppeld wordt door een van je vrienden. Dare to Date komt eind deze maand echter met een heel nieuw concept. Niet meer aan een tafeltje wachten tot de volgende potentiële datingpartner voor je komt zitten, maar samen richting zonsondergang dobberen op een mooie boot.

Dating on Water was het idee van Christophe Sepot, de eigenaar van Dare to Date. Hij maakte jaren geleden namelijk een wereldreis in tachtig dates. ‘Ik wilde samen met een vriend rond de wereld zeilen en dacht: waarom combineer ik dat niet meteen met een zoektocht naar de perfecte vrouw?’

Onbeperkte champagne én een nieuw lief?

Christophe weet dus als geen ander dat daten en varen hand in hand gaan. ‘Met heel veel plezier verwelkom ik de singles van Dare to Date aan boord van mijn ecologische fluisterboot voor misschien wel dé boottocht van hun leven.’

Trek dus je beste (matrozen)pak aan en rep je naar de Antwerpse stadshaven tussen 23 tot 31 augustus, voor een rondvaart in het gezelschap van elf andere singles. Een ticket kost 78 euro en vind je hier. Onbeperkte champagne, wijn, fris, hapjes en mogelijk een nieuw lief zijn inbegrepen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '