https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Toch iets meer dan verwacht...

OEI: dit geven vrouwen gemiddeld uit aan miskopen

Wij vrouwen houden van shoppen, maar soms laten we ons geld toch iets te hard rollen. Vond jij een item zo mooi, maar had je niet meteen een gelegenheid om het aan te trekken? Of was je zo ernstig aan het twijfelen dat je het toch maar gekocht hebt? Dan is de kans groot dat je een aantal miskopen in je kast hebt hangen. En dat zijn er blijkbaar iets meer dan gedacht…


Quotes zoals ‘Life’s too short, buy the shoes’ en ‘If you can’t stop thinking about it… buy it!’ zijn ondertussen ons levensmotto geworden, maar soms kunnen we beter nog een keer nadenken voor we vol overtuiging de pincode van onze bankkaart intypen. Voor je het weet, heb je namelijk een miskoop in je kast hangen.

via GIPHY

Die hoge hakken waar we niet zo goed op kunnen lopen, liggen nog altijd in de schoenendoos en dat fancy jurkje hangt nog steeds ongedragen op de kapstok. Een fenomeen dat ons vrouwen welbekend in de oren klinkt. Miskopen zijn niet te vermijden (we zijn maar mensen, toch?), maar volgens onderzoek loopt dit bedrag al snel op.

Volgens een onderzoek van het online platform ‘On Buy’ hangt er voor maar liefst 2700 euro aan ongedragen kleding in je kast. Iets meer dan een jurk waar het ticketje nog aan hangt en een paar schoenen waar je stiekem niet mee kan lopen. Het kan bovendien nog straffer, want dit bedrag komt overeen met 60 % van je volledige garderobe. In de toekomst toch beter twee keer nadenken?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content