Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

7 slimme trucjes om vannacht als een roosje te slapen

Een flinke vrijpartij is ongetwijfeld dé allerbeste manier om heerlijk te slapen. Maar wist je dat verse lakens, de juiste thee of een dromenvanger ook prima werken? Hier zijn zeven wegen naar een goede nachtrust.


 

Warm bad


Neem een lekker warm bad en laat je lichaam vervolgens goed afkoelen. Je slaapt namelijk makkelijker als je lichaamstemperatuur daalt.

Kopje (cafeïnevrije) thee


Geen fan van warme melk? Ook een cafeïnevrije thee kan slaap opwekken. Ga voor kruiden zoals kamille, oranjebloesem en linde.

Massage


Een ontspannende massage voor je gaat slapen? Terecht een klassieker! Moet je je lief nog overtuigen om je een massage te geven? Dit is ongetwijfeld hét beste argument.

Dromenvanger


Volgens de Indiaanse traditie ‘vangt’ een dromenvanger slechte dromen en laat hij de ‘goede’ dromen door. Als dat geen geruststellende gedachte is! Benieuwd wat jouw dromen betekenen? Ontdek het hier!

Verse lakens


Zorg regelmatig voor verse lakens, dat bevordert het slaapplezier. Blauwe tinten werken trouwens het meest relaxerend.

Lavendel


De geur van lavendel ontspant. Spray een klein beetje op je kussen, en schaapjes tellen wordt overbodig...

Yoga-ademhaling


Concentreer je een paar minuten op een diepe yoga-ademhaling. Laat de lucht tot in je buik, je middenrif en ten slotte tot in de toppen van je longen komen. Adem heel rustig uit.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '