Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Isopix

Rihanna heeft naar eigen zeggen 'dikke weken' en 'slanke weken'.

Rihanna worstelt met haar schommelende gewicht

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Rihanna kreeg in het verleden al te maken met bodyshaming, en dat terwijl ze een lichaam heeft waar de meeste vrouwen van dromen. De zangeres vertelt nu dat ze enorm worstelt met haar gewicht, dat continu schommelt.


Rihanna staat bekend om haar gewaagde kledingkeuzes op de rode loper én in het dagelijkse leven. Ze heeft er totaal geen probleem mee om schaarsgekleed op straat rond te lopen en iedereen een blik te gunnen op haar killerbody. Toch heeft ook RiRi niet elke dag zin om zich in een strak ensemble te hullen of veel blote huid te tonen.

Kledingmaat verschil


In een interview met het Amerikaanse magazine The Cut vertelt Rihanna dat haar gewicht enorm schommelt. In één week tijd kan ze een volledige kledingmaat verliezen of aankomen. Afhankelijk daarvan kiest ze haar outfits uit. In haar ‘slanke weken’, zoals ze die zelf noemt, grijpt ze naar bodyconjurken. In haar ‘dikke weken’ voelt ze zich comfortabeler in een oversized hoodie.

Zelfzeker


Ook Rihanna staat dus soms – net als de meeste vrouwen onder ons – een hele tijd te twijfelen over wat ze aan zal trekken. ‘Ik moet elke ochtend opnieuw afwegen wat die dag past bij mijn lichaam’, aldus de 29-jarige ster. Het mooie daaraan is dat ze haar lichaam accepteert zoals het is en zelfzeker blijft, of ze nu in haar zogezegde slanke of dikke weken zit. Amen, RiRi!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '