Home FASHION & BEAUTY Fashion Rihanna wil dat we volgende zomer flipflops met hakken dragen en we...

Rihanna wil dat we volgende zomer flipflops met hakken dragen en we zijn niet helemaal overtuigd

Sorry Rih, maar ze zien er allesbehalve comfortabel uit.

Geen modeweek kan voorbijgaan zonder dat we grote ogen trekken bij enkele bijzondere – we houden het eufemistisch – creaties. Deze keer komt er eentje van Rihanna, die alweer samenwerkte met Puma om een collectie te maken die tegelijk sportief, comfy en glamoureus is. Dat nam ze deze keer wel heel letterlijk.

Roze zand en veel celebs

De Fenty x Puma-show maandagavond was alweer een van dé events van New York Fashion Week. RiRi liet bergen roze zand op de runway leggen en kwam zelf toepasselijk toe achterop een dirtbike. Diplo, Whoopi Goldberg en Ashley Graham zagen vanop de front row hoe ondere andere Kaia Gerber (dochter van Cindy Crawford), Joan Smalls en Adriana Lima de nieuwe Fenty x Puma-collectie toonden op de catwalk. Uiteraard waren alle modellen perfect opgemaakt met de producten van Rihanna’s gloednieuwe beautylijn, Fenty Beauty.

Making waves the way only @badgalriri can. 🌊 #FENTYxPUMA #NYFW

A post shared by PUMA (@puma) on

Introducing the new daredevil #FENTYxPUMA collection by @badgalriri

A post shared by PUMA (@puma) on

Slippers met hakken?

Maar ondanks de grote opkomst van celebs en topmodellen, was het een schoen die met de aandacht ging lopen maandagavond. Enkele modellen droegen namelijk flipflops met hoge hakken. En dan hebben we het echt over de kleurrijke vakantieslippers die je enkel naar het strand of thuis draagt.

We betwijfelen geen moment dat ook deze creatie van Rihanna in geen tijd uitverkocht zal zijn aan haar grootste fans. Maar of we ‘m ook op de Vlaamse kasseien zullen spotten, is nog maar de vraag. Ons lijkt het vooral een pijnlijk geval: snijdt dat ding niet tussen je tenen doordat er een hak onder staat? De voeten van het model in kwestie zien er alleszins al niet meer uit, maar dat kan ook aan gelegen zijn aan alle andere marteltuigen die het arme meisje in de voorbije fashion week al moest aantrekken. Het prijskaartje van deze hakslippers zal ongetwijfeld ook geen aangename verrassing.

Sorry Rih, deze keer zijn we niet overtuigd. We zullen nog een paar van je lekker platte jelly slippers kopen om het goed te maken, oké?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.