Home FASHION & BEAUTY Fashion Deze slippers uit Rihanna’s Fenty x Puma-collectie zijn een kinderdroom die uitkomt

Deze slippers uit Rihanna’s Fenty x Puma-collectie zijn een kinderdroom die uitkomt

Instagram: solespace1
Op zo’n warme dag als vandaag ruilen we onze witte sneakers met veel plezier in voor een leuk sandaaltje. Kan jij nog wel een extra paar zomerschoenen gebruiken? Dan hebben wij nog enkele toppertjes in de aanbieding. Enter: deze jelly slippers uit Rihanna’s Fenty x Puma-collectie.

Rihanna weet als geen ander dat een paar mooie slippers een echte musthave zijn in je schoenencollectie. De zangeres heeft namelijk al twee verschillende modellen (eentje met een strik en eentje met nepbont) gelanceerd als onderdeel van haar Fenty x Puma-collectie. We moeten je niet vertellen dat deze pareltjes superpopulair waren en als gevolg in een mum van tijd uitverkocht waren…
 

Nu heeft RiRi nog een paar slippertjes ontworpen en het is duidelijk waar ze haar inspiratie voor het design van de schoenen gevonden heeft. Deze jelly slippers katapulteren ons namelijk meteen terug naar onze kinderjaren. Cuuteee!
 

Deze toppertjes zijn ideaal voor op vakantie en bestaan in drie verschillende kleuren namelijk roze (onze favoriet, obviously), blauw en zwart. Voor een exemplaar betaal je ongeveer 80 euro, maar veel tijd om te twijfelen heb je niet. Wij voorspellen namelijk dat deze musthaves in no time de deur uit vliegen.
 

Lees ook: