Home celebs Dit is wat Rihanna denkt over fans die niet weten vanwaar de...

Dit is wat Rihanna denkt over fans die niet weten vanwaar de naam Fenty Beauty komt

RiRi reageert op haar typische manier op de verwarring.

Rihanna
© badgalriri

Weet jij waarom Rihanna zowel haar collecties bij Puma als haar eigen beautylijn Fenty heeft genoemd? Als het antwoord negatief is, was je tot vorige week bijlange niet de enige. Een tweet van een fan leerde de wereld dat Fenty Rihanna’s familienaam is, en de wereld reageerde geschokt. RiRi reageerde met een geweldige Instagrampost op de verwarring.

Fenty Beauty

Rihanna kreeg bij haar geboorte de naam Robyn Fenty, een naam die toevalligerwijs cool genoeg klinkt om er een beautylijn naar te vernoemen. Hoewel Rih ondertussen zo’n twaalf jaar bekend is, dachten heel wat mensen – zelfs sommige fans – dat Fenty gewoon een uitgevonden woord was. De commotie rond haar naam bereikte de zangeres, die op haar typische Rihanna-manier reageerde.

when people ask how I came up with #FENTY @fentybeauty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

‘Wanneer mensen me vragen hoe ik op de naam Fenty gekomen ben’, schrijft RiRi bij een foto waarop ze diezelfde mensen duidelijk the side eye geeft. Fans van de ‘Wild Thoughts’-zangeres weten dat dit haar gevoel voor humor is, en ze niemand écht scheef zou bekijken omdat ze ‘t niet weten. Maar nu zou het toch stilaan algemene kennis mogen worden, nietwaar?

Meer Rihanna:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.