Home celebs Rihanna viert carnaval in super sexy outfit

Rihanna viert carnaval in super sexy outfit

De temperatuur stijgt in Barbados!

Bij ons staat carnaval gelijk aan zotte outfits en de draak steken met bekende figuren. In Barbados is dat een tikkeltje anders. Daar trek je best je meest sexy outfit aan. Hoe minder kleren, hoe beter. Dat heeft Rihanna goed begrepen.

Rihanna werd onlangs nog slachtoffer van bodyshaming. Ze zou de laatste tijd enkele kilootjes zijn bijgekomen en dat was voor trollen op het internet genoeg om de zangeres dik te noemen. RiRi trekt zich daar natuurlijk niets van aan. Op het jaarlijkse carnaval Crop Over bij haar thuis in Barbados haalt ze net als de andere dames haar meest pikante outfit uit de kast. You go girl!

Vleugels

Rihanna maakt er een traditie van om carnaval thuis te vieren. Vier dagen lang feesten, drinken en genieten ter ere van de oogst van het suikerriet. Het is heel erg warm op het eiland, maar dankzij Rihanna ging de temperatuur nog enkele graden omhoog. Ze hulde zich in een inimini parelmoeren stringbikini volledig bezet met diamanten, blingbling juwelen en een felblauwe pruik. Om de outfit af te maken, droeg ze een paar grote vleugels met kleurrijke veren. Ze zag er betoverend uit. De perfecte manier op haters de mond te snoeren.

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Lees ook: