Home FASHION & BEAUTY Fashion LOVE: Rihanna heeft onze droomschoenen ontworpen (weeral)

LOVE: Rihanna heeft onze droomschoenen ontworpen (weeral)

Carrie Bradshaw zou in zwijm vallen

Rihanna does it again! De getalenteerde zangeres is nogmaals in de rol van modeontwerpster gekropen, ditmaal voor luxe schoenenmerk Manolo Blahnik. Het resultaat is PRACHTIG. Of wat had je gedacht?

Rihanna lanceert op 6 juli haar derde capsulecollectie voor Manolo Blahnik: So Stoned. Op haar Instagram geeft ze ons al een voorsmaakje.

Eerder verschenen al de capsulecollecties Savage en Denim Desserts. Bij de lancering van Savage twee jaar geleden crashte de website door het aantal bezoekers.

Hopelijk hebben ze bij Manolo Blahnik de nodige voorzorgen genomen, want het ziet ernaar uit dat ook deze collectie een stormloop zal veroorzaken. Ze hebben aangekondigd dat dit hun laatste samenwerking wordt met RiRi, waardoor de vraag nog hoger zal liggen dan gewoonlijk.

#SoSTONED @manoloblahnikhq Pictured above: "Bajan Princess"

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

In haar nieuwste muziekvideo Wild Thoughts heeft ze een van haar ontwerpen aan: de ‘Poison Ivy’ gladiator stiletto’s. Wij worden er helemaal wild van!

shooter = @dennisleupold

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Alle modellen van So Stoned zijn volledig bezet met Swarovski kristallen. Je kunt kiezen uit instappers, sandalen en gladiator stiletto’s, ontworpen met een doorschijnende PVC hak.

Onze inner Carrie Bradshaw is helemaal in de wolken van deze samenwerking, maar zelfs als we er op tijd bij zijn, is het nog de vraag of we voldoende geld bij elkaar gespaard krijgen tegen 6 juli. De prijzen zullen naar gewoonte oplopen tot duizenden euros. Zucht.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.