Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jake Melara via Unsplash

Weekendje weg van de drukte en je telefoon?

Smeer je benen in: Decathlon organiseert Trekking Days voor natuurliefhebbers en sportfanaten

Weekendje weg van de drukte en je telefoon? Tijdens het weekend van 21 april organiseert Decathlon voor de eerste keer zijn Trekking Days: een heerlijke verkenningstocht in een prachtig stukje Vlaanderen. Smeer die kuitjes alvast in!


Haal je wandelschoenen van zolder, verlucht alvast je tent en trommel je sportieve vrienden op! Want op zaterdag 21 en zondag 22 april zetten we massaal koers naar de Getevallei voor de Decathlon Trekking Days. Natuurliefhebbers en sportfanaten kunnen er kiezen uit drie verschillende wandelroutes – die trouwens bekroond werden tot de mooiste van Vlaanderen – variërend tussen 20 en 50 km.

Decathlon Trekking Days

Van idyllische paadjes tot een gezellig kampvuur


Elke route biedt een mooie mix van idyllische paadjes langs het prachtige landschap van de fruitstreek tot magische plekjes als Linter en Zoutleeuw.  Op verschillende checkpoints onderweg kan je dan proeven van ambachtelijke streekproducten. Aangekomen op bestemming? Dan geniet je van een gezellig kampvuur en strompel je uiteindelijk met spierpijn in je tentje op de ingerichte bivakzone. Trekkingskills nog niet helemaal on point? Dan kan je een van de kleine workshops van Decathlon bijwonen. Beentjes gestretcht? Inschrijven kan via de website van Decathlon.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '