Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Bruce Mars via Unsplash / Decathlon

Ze nemen bovendien niet veel plaats in!

8 sportieve accessoires die je in huis kan halen om je work-out naar een hoger niveau te tillenBen je niet zo’n loper, maar wil je toch je conditie een beetje onderhouden? Ga dan gewoon thuis aan de slag! Voor heel wat work-outs heb je geen materiaal nodig, maar voor wie haar sportsessie toch een tikkeltje intensiever wil maken, hebben wij 8 accessoires op een rijtje gezet die je thuis kan gebruiken zonder je kot af te breken.

Set halters

Verkrijgbaar in 6 verschillende gewichten. Ideaal om onder meer squats en lunges een tikkeltje zwaarder te maken.

€ 8 – Decathlon

Kettlebell

Kettlebell van 4 kg. Je kan hem in je handen houden om enkele klassieke oefeningen zoals squats zwaarder te maken of je kan je in de tuin eens wagen aan een rondje kettlebell swings.

€ 10 – Decathlon

Resistance band

€ 30,49 – Nike via Asos

Schijf voor krachttraining

Verkrijgbaar in 6 verschillende gewichten en je kan de schijven makkelijk zonder bar gebruiken. Probeer eens om ze boven je hoofd te houden om je armspieren te trainen of doe er enkele buikspieroefeningen mee.

Vanaf € 1 – Decathlon

Slam ball

Verkrijgbaar in verschillende gewichten. Je kan de bal als extra gewicht gebruiken, maar je kan er ook slam balls mee doen. Raap de bal met een rechte rug op van de grond, til hem vervolgens boven je hoofd en gooi hem nu met al je kracht op de grond. Opgelet: dit doe je best in de tuin of op een stevige ondergrond.

€ 23,94 – Bol.com

Springtouw

€ 23,99 – Nike via Asos

Yogamatje

 

€ 17,94 – Bol.com

Ab wheel

Met een ab wheel kan je je buikspieren aan het werk zetten. Tip: neem plaats voor een muur om deze oefening uit te voeren. Zo is het risico om uit te schuiven een stuk kleiner.

€ 10 – DecathlonLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '