Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ulta

Deze lippenbalsem van Eos met pumpkin spice-smaak is onze nieuwe herfstfavoriet

Als er één item is dat tijdens de herfstmaanden niet in je handtas mag ontbreken, dan is het wel lippenbalsem. Wij hebben bovendien net onze nieuwe favoriet gevonden, want Eos verkoopt nu een exemplaar met pumpkin spice-smaak. Ideaal voor tijdens het najaar!


De herfst staat volledig in het teken van pumpkin spice, maar we hebben het niet alleen over ons favoriete Starbucksdrankje. Tegenwoordig kan je deze trend echt overal terugvinden, zelfs in de beautywereld.

Vorig jaar heeft Maybelline een Baby Lips-lippenbalsem uitgebracht met pumpkin spice-smaak en dit jaar is het de beurt aan Eos. Speciaal voor de feestdagen heeft het merk z’n eigen ‘Holiday Lip Balm Duo’ gelanceerd, en het is – als je het ons vraagt – echt een topcombinatie.

Het pakketje bevat twee lippenbalsems waarvan eentje met vanille- en eentje met pumpkin spice-smaak. Zo zijn je lippen niet alleen perfect gehydrateerd, maar krijgen ze meteen ook een lekker geurtje. De set is slechts tijdelijk verkrijgbaar, maar voorlopig is het nog niet bekend of ze ook bij ons te koop zijn. Ogen openhouden, dus!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '