Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ga jij de trend uitproberen?

Move over, cat eyes: verleidelijke siren eyes zijn hot op TikTok

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Van bedazzled haar over glazed donut-nagels tot een gemakkelijk vlechtkapsel: ondertussen is het wel duidelijk dat TikTok dé place to be is om (nieuwe) beautytrends te ontdekken. En vandaag hebben we er nog eentje voor jou. De cat eye mag plaatsmaken voor de siren eye!

Iedereen kent de klassieke cat eye, en dan volgde er ook nog de fox eye. Maar nu is er een nieuwe oogmake-uptrend die de ronde doet op TikTok. Iedereen probeert massaal de siren eye, wat de favoriet is van Bella Hadid en Megan Fox. De hashtag #sireneyes verzamelde ondertussen al meer dan 280 miljoen views!

Verleidelijke blik

Wie z’n Griekse mythologie goed kent, weet dat sirenes symbool staan voor verleiding. Maar dan meestal met een tragische afloop aangezien ze met hun betoverend gezang zeelieden naar de dood lokten. In dit geval is een oogmake-uplook natuurlijk niet zo gevaarlijk, maar wel héél verleidelijk.

Wil je de siren eye zelf uitproberen? Volgens Vogue was het Danielle Marcan die de uitdrukking voor de verleidelijke blik bedacht. In onderstaande video toont ze hoe je zelf de look creëert met zwarte eyeliner.

Liever een iets zachtere vorm? Ook @stxph.h maakte een tutorial. Volgens haar is het de bedoeling dat je alles recht naar buiten brengt, in plaats van naar boven. Zij maakt gebruik van twee verschillende tinten bruine oogschaduw en een bruin oogpotlood.

@stxph.h

🚨SIREN EYES TUTORIAL🚨step by step breakdown on how to achieve the viral #sireneye trend! 🥵 hottest eye look evaaa #sireneyestrend #sireneyestutorial #makeuptutorials

♬ original sound – stephhui

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '