Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Sproetjes zijn helemaal in!

Freckle pen: is zo’n stiftje voor valse sproetjes de TikTok-hype waard?

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Redactrice Ysaline (26) houdt van verwennerij, maar is in het dagelijkse leven vol deadlines, sociale afspraken, huishouden en welverdiende me-time van het principe ‘hoe simpeler, hoe beter’. Beautyroutines mogen – tenzij tijdens een avondje verwennerij – niet te veel tijd en moeite kosten. Dus is ze altijd op zoek naar hacks om op gemakkelijkere manieren door het leven te gaan.

Freckle pen van Kruidvat: 8/10

Prijs/kwaliteit

Je zag het vast al op TikTok of reels: sproetjes zijn helemaal in! En wie er niet meer gezegend is, creëert zelf de sunkissed look.

Pluspunten

  • Héél gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.
  • Budgetproof.
  • Blijft lang zitten.
  • Je kiest zelf de intensiteit door het product zacht of hard aan te brengen en de vlekjes wat te smudgen (eventueel met een beetje water).
Tijdens

Minpunten

  • Als je een subtiele look wil zoals mij, wacht je best niet te lang met de aangebrachte freckles wat te faden, want het product droogt heel snel.
  • Voor wie een permanente look wil, is dit product niet geschikt. Van zodra je je gezicht was of je make-up verwijdert zijn de valse sproetjes namelijk weg.

Een blijver?

Voor mij hoeven de faux freckles eigenlijk niet, ik heb namelijk van nature ook al een beetje sproetjes. Toch zal ik voor een specifieke look zeker eens teruggrijpen naar deze pen. Het is gemakkelijk aan te brengen en even gemakkelijk weer te verwijderen.

Voor en na

Productinfo

Sun kisses freckle pen – € 4,49 – beschikbaar in de Kruidvat-winkels tot eind augustus (zolang de voorraad strekt).

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '