Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Redactrice Ysaline testte de hydraterende nagelmaskers van Hema uit.

‘Voor wie nagelriemolie niet fijn vindt, is dit een goed alternatief’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Redactrice Ysaline (26) houdt van verwennerij, maar is in het dagelijkse leven vol deadlines, sociale afspraken, huishouden en welverdiende me-time van het principe ‘hoe simpeler, hoe beter’. Beautyroutines mogen – tenzij tijdens een avondje verwennerij – niet te veel tijd en moeite kosten. Dus is ze altijd op zoek naar hacks om op gemakkelijkere manieren door het leven te gaan.

Hydraterende nagelmaskers van Hema: 8,5/10

Prijs/kwaliteit

Voor een verzorgingskit met tien nagelmaskers voor eenmalig gebruik betaal je 4,50 euro. Wat dus een zeer correcte prijs is.

Hoe werkt het?

Net zoals bij een hand- of voetmasker zit het verzorgende product (met ureum, sheaboter en hyaluronzuur) al in de omhulsels. Je moet ze dus gewoon van elkaar trekken en als vingerpopjes over je nagels schuiven. Tien à vijftien minuutjes laten intrekken en klaar! Nadat je de maskertjes hebt afgenomen, masseer je het resterende product in je huid in.

Pluspunten

  • Ik vind het zelf verschrikkelijk om handcrème of nagelriemolie op te doen, omdat mijn handen dan vettig aanvoelen. Met deze maskertjes kan ik zonder veel gedoe mijn nagelriemen verzorgen en ondertussen wat ontspannen.
  • Mijn handen voelen niet vettig aan achteraf, maar wel zacht en gevoed.

Minpunten

  • Het is in het begin een beetje sukkelen om ze allemaal aan te krijgen, maar het lukt uiteindelijk wel zonder hulp. Oefening baart kunst!
  • Ondertussen kan je volgens de website van Hema gewoon je smartphone gebruiken, maar dat vind ik persoonlijk niet zo simpel.
  • Het onmiddellijke effect is van korte duur, wat wel spijtig is. Voor resultaat op lange termijn is het volgens mij een goed idee dat je de behandeling regelmatig herhaalt.
voor en na

Een blijver?

Ik ga de nagelmaskers zeker en vast nog opnieuw gebruiken! Voor wie nagelriemolie niet fijn vindt, is dit een goed alternatief.

Productinfo

Hydraterende nagelmaskers 10 stuks – € 4,50 via Hema.

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '