Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @audreyannej

Ideaal voor wie niet kan invlechten, maar toch eens iets anders wil!

ZIEN: dit easy peasy vlechtkapsel doet de ronde op TikTok

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Nog nood aan kapselinspiratie voor de festivals? TikTok has got you! Er doet namelijk een gemakkelijk vlechtkapsel de ronde dat wij meteen zelf willen proberen.

Het is Instagrammer en TikTokker Audrey Anne J die op beide platformen een tutorial deelde van het vlechtkapsel. Daarbij verdeelt ze haar haar in twee gelijke delen, laat ze vooraan enkele lokken los, maakt ze bovenaan twee vlechten en onderaan twee staarten. Vervolgens stopt ze de linkervlecht in de linkerstaart, en de rechtervlecht in de rechterstaart. Als resultaat krijg je een mooi, speels én festivalproof kapsel.

Bovenstaande video heeft al meer dan negen miljoen views op TikTok. Je kan het zowel met golvend/krullend haar proberen, als met steil haar. Hieronder toont Audrey nog eens stap voor stap hoe je het doet.

@audreyanne.j

Reply to @user301616233

♬ Feel No Ways – Drake

Kort/fijn haar?

Heb je korter (boblengte) of fijner haar? Dan kan je de techniek ook nog toepassen, al is het iets moeilijker en ziet het er ietsjes anders uit. Maar het is nog steeds een leuk en snel kapsel om deze zomer te proberen!

Het lijkt ons trouwens ook de moeite waard om het eens met één vlecht te doen. Of probeer eens onderstaande variant met dotjes. Wil je trouwens nog meer kapselinspiratie? Audrey heeft heel veel leuke tutorials. Aan de slag!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '