Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nostalgie!

TikTokTest: met deze hair bedazzler shine je (letterlijk) op de festivals

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De festivalzomer is volop aan de gang! Heb jij nog een leuk event op de planning staan en wil je er helemaal fabulous uitzien? Op TikTok doet de hair bedazzler – jawel, dat apparaatje dat je als tienjarige ook had! – de ronde. En als je de resultaten ziet, wil je meteen ook diamantjes in je haar plakken.

Wat belooft TikTok?

Dat Y2K een trend is, is geen geheim meer. En het wordt alsmaar gemakkelijker om je terug een teen/tween te voelen. Op TikTok doet er een handig apparaatje de ronde om diamantjes in je haar te schieten. Als we de video’s mogen geloven, gaat dat héél gemakkelijk en zonder je haar te beschadigen. Met Tomorrowland en We Can Dance in zicht is dat het proberen waard, als je het ons vraagt!

@sophie_murraayy

On Amazon! Obsessed 🥹🦋💖🫶🏼

♬ original sound – Sophie Murray

Wat vinden wij?

Ik ga het niet onder stoelen of banken steken: ik hou van alles wat met Y2K te maken heeft. En van hebbedingen. En van roze. Dus toen ik deze hair bedazzler zag passeren op mijn TikTok-feed, moest ik het gewoon ook proberen. Na even sukkelen (achteraf bleek dat er een defect papiertje tussen zat) had ik de techniek onder de knie. Oefening baart kunst en al snel kon ik mijn haar vol diamantjes plakken. Ideaal voor een festival!

Het apparaatje is handig in gebruik, er zijn zelfs twee manieren om het te gebruiken (zie onderstaande video!) en de steentjes staan heel mooi in het haar. Er zijn ook verschillende kleurtjes, wat het nog leuker maakt! Wie zich trouwens afvraagt of de steentjes goed blijven zitten, jawel hoor! Ze zullen misschien niet allemaal je avondje feesten overleven, maar ze blijven toch stevig erin plakken. En geen zorgen, je krijgt ze er ook weer gemakkelijk uit, zonder je haar uit te trekken.

@flairbelgie

De festivalzomer is volop aan de gang! Als je nog wat leuke events op de planning hebt staan, hebben wij de gouden tip voor jou: de hair bedazzler! Ja, we hebben het hier over dat apparaatje dat je als tienjarige ook had. 😉 Op Flair.be lees je wat Flairredactrice Ysaline van de hair bedazzler vindt. 💗✨

♬ What Dreams Are Made Of – Hilary Duff

Zelf proberen? Je shopt ‘m hier!

Meer TikTokTests:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '