Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Foto rechts: Contour Cube.

'De ijslolly voelt té koud op mijn huid, dit kan volgens mij niet gezond zijn.'

TIKTOKTEST: je gezicht masseren met een ijslolly voor een frisser gelaat

Vraag je je soms af of die hacks die je ziet op TikTok wel écht werken? Wij testen voor jou de meest virale TikTok-trends uit. Je gezicht masseren met een zelfgemaakte ijslolly zou helpen tegen zwelling en zou je een frisser gelaat geven. Dit is ons verdict.

Wat belooft TikTok?


Maak een ijslolly met komkommerwater en geef jezelf een ice facial om zwelling tegen te gaan en je huid frisser en strakker te maken.

@contourcubeCucumber ice facial hack ? ##iceonface ##beautyhack ##icefacial ##iceyourface ##learnontiktok ##smallbusiness ##beautytips ##skincare♬ Heat Waves – Glass Animals


 

Wat vonden wij?


‘De Contour Cube van @sanny_au is in België niet verkrijgbaar, dus maakte ik er zelf eentje met een ijslollyvormpje. Ik volgde haar receptje voor een ijslolly op basis van komkommer. Ik heb een huid die gevoelig is aan couperose (zichtbare rode adertjes) en ik merk dat mijn huid meteen rood wordt zodra ik de ijslolly er nog maar enkele seconden op leg. Er springt zelfs meteen een nieuw adertje tevoorschijn onder mijn oog, dus ik durf niet verder te gaan. De ijslolly voelt ook echt té koud op mijn huid, dus dit kan volgens mij niet gezond zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '