Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Is deze virale stylingtool de investering waard?

Uitgetest: dit vinden wij van de iconische Dyson Airwrap

Charlotte (31), beautyredactrice, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Airwrap Styler van Dyson: 8,5/10

Prijs/kwaliteit

Tja, laten we de olifant in de kamer meteen bespreken: € 549 is niet mals voor een stylingtool. In de kit zitten wel verschillende opzetstukken waardoor je eigenlijk een haardroger, stijltang en krultang in één hebt.

Wat is het?

Een haarstylingtool die gebruikmaakt van luchtstroom om je haar te stylen zonder het te beschadigen. Er zijn verschillende opzetstukken, om je haar glad te maken, te krullen of volume te creëren.

Testervaring?

Ik heb nog geen enkele stylingtool zoveel kansen gegeven als de Dyson Airwrap. Ik wil hem echt leuk vinden, maar mijn haar lijkt hém niet zo leuk te vinden. Ik zit uren naar TikTokfilmpjes te kijken van meisjes die een prachtig geföhnde coupe creëren alsof ze net van de kapper komen. Dat is me ook na tientallen pogingen niet gelukt. Bij een gewone krultang houden mijn krullen al niet lang en bij de Dyson zakken ze nog sneller uit.

Mijn laatste hoop? Volumemousse op de haarwortels, volumespray op de lengtes én haarlak na het stylen. Zo slaag ik erin om veel volume te creëren dat ook lang houdt dan normaal. Normaal valt mijn haar na het wassen plat op mijn hoofd, wanneer ik het met de Airwrap heb geföhnd behoudt het de eerstvolgende dagen opvallend meer volume.

Dyson Airwrap

Wil je de Dyson Airwrap eens in actie zien? Hier kan je een tutorial bekijken.

Pluspunten

  • Je kan je haar kan stylen zonder het te beschadigen. Bij een stijl- of krultang komt je haar in direct contact met een heet oppervlak. Deze tool maakt gebruik van een krachtige luchtstroom, zonder extreme hitte te gebruiken.
  • Geen enkele stylingtool of haardroger laat mijn haar er na het stylen zo gezond en glanzend uitzien.
  • Wil je een volumineuze blow-out zoals bij de kapper, dan is de Dyson Airwrap niet te evenaren.

Minpunten

  • Veel hangt af van je haartype. Heb je dik haar dat goed in model blijft als je het krult, dan zal je met dit toestel prachtige krullen kunnen creëren die lang blijven zitten. Heb je fijn haar dat snel uitzakt (zoals ik), dan is de Dyson Airwrap er vooral om meer volume te creëren. En dan heb je best wat tijd, energie en producten nodig om die volumineuze coupe te krijgen.
  • Dit is geen dummyproof stylingtool. Je moet echt wel wat oefenen vooraleer je de techniek goed onder de knie hebt. Maar dan is het resultaat wel prachtig.
  • Het stevige prijskaartje blijft een groot struikelblok.

Een blijver?

Uiteraard blijf ik hem gebruiken. Of ik deze investering zou aanraden? Dat hangt van je haartype af. Heb je dik haar, dan zeg ik ja. Heb je dun haar, hou er dan rekening mee dat het wat meer effort vraagt. Mijn advies? Get yourself a friend with a Dyson Airwrap en vraag of je ’m een keertje mag testen op jouw haar. Dan weet je meteen of jullie een match zijn of niet.

Productinfo

Airwrap Complete Multistyler – € 549 – Dyson, shop hier.

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '