Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Als je er last van hebt, is dit een musthave.

UITGETEST: Hair Styling Stick om pluizig haar en babyhaartjes te temmen

Charlotte (30), beautyredactrice, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Hair Styling Stick van Hairlust : 9/10

Prijs/kwaliteit

Ik kan niet goed inschatten hoe lang je hiermee toekomt, maar € 12,95 lijkt me zeker betaalbaar voor een handige tool als deze.

Hoe werkt het?

De Hair Styling Stick lijkt een beetje op een mascara wand, maar dan voor je haar. In het flesje zit een soort haarlak waarmee je dankzij het handige borsteltje makkelijk pluizig haar en weerbarstige babyhaartjes kan temmen en fixeren. Het is dus de ideale tool als je je haar graag strak naar achter draagt, maar last hebt van die vervelende wegvliegers die recht omhoog blijven staan. Draag je je haar gewoon los, dan kan je hem ook gebruiken om je haar aan de wortel wat te temmen. Hou er wel rekening mee dat het product hard wordt als het droogt, dus op de lengtes van je haar gebruik je het beter niet.

Pluspunten

  • Het is een super makkelijke tool om mee te werken. Je kan hierdoor heel snel een strak kapsel creëren, ook als je pluizig haar hebt.
  • Het is een alternatief voor haargel, maar het voordeel is dat je je handen niet vuil hoeft te maken.
  • Als de flacon leeg is, kan je hem gewoon vullen met de Final Touch Hair Spray. Je hoeft het product dus niet helemaal opnieuw te kopen én het feit dat je het hergebruikt is veel beter voor het milieu.

Minpunten

  • Het product geeft een medium hold, dus doorheen de dag kan het zijn dat weerbarstige haartjes terug een beetje beginnen te lossen. Het voordeel is dan weer dat je de tool makkelijk in je handtas kan stoppen en on the go opnieuw kan aanbrengen.

Een blijver?

Zeker en vast. Ik draag mijn haar de laatste tijd vaker strak naar achteren en ik zou dit hulpmiddeltje al niet meer kunnen missen.

Productinfo

Final Touch Hair Styling Stick – € 12,95 – Hairlust, hairlust.be.

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '