Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het resultaat is prachtig, maar het is niet de makkelijkste blush om aan te brengen'

Beauty Testteam: de virale Eau de Blush van Chanel

Charlotte (30), beautyredactrice, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Eau de Blush van Chanel: 7/10

Prijs/kwaliteit

€ 52 is niet bepaald goedkoop voor een blush, maar het is gelukkig een grote flacon.

Hoe werkt het?

Je zag hem misschien al voorbijkomen op TikTok: de Eau De Blush van Chanel. Het is een vloeibare blush met een serumtextuur die je wangen een prachtige, stralende glow zou geven. De blush zit in een pompflesje en bevat kleine gekleurde bolletjes die pigment bevatten. Ik ondervond dat als je hem rechtstreeks op je wangen smeert, de make-up eronder verdwijnt waardoor je een vlekkerig resultaat krijgt. Je pompt dus beter eerst een beetje op je hand en smeert dat open, zodat de kleurpigmenten vrijkomen. Daarna kan je de blush met een borstel, spons of je vingertoppen op je wangen deppen.

@daniellemarcan Replying to @pink.bxtch #makeup #beauty #chanel ♬ original sound – DANIELLE

Pluspunten

  • Als je hem juist gebruikt, geeft de blush je inderdaad een prachtige stralende gloed. Je ziet niet dat je make-up op hebt en het lijkt alsof je wangen een natuurlijke blos hebben.
  • Het is de ideale blush als je niet veel make-up draagt maar toch wat meer kleur wil.
  • De blush bevat hydraterende ingrediënten en dat voel je. Mijn huid voelt de hele dag soepel en fris, met een gezonde gloed. Een droom voor droge huidjes, dus.

Minpunten

  • Hij is prijzig, maar het is gelukkig wel een grote flacon.
  • Het is niet het makkelijkste product om mee te werken. Als je een naturel resultaat wil vraagt het een bepaalde techniek en dat vind ik niet ideaal als je je snel wil opmaken.

Een blijver?

Ik vind het resultaat erg mooi, maar ik merk dat ik toch sneller teruggrijp naar een blush in stickvorm omdat ik die veel sneller kan aanbrengen.

Productinfo

Les Beiges Eau de Blush – € 52 – Chanel.

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '