Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De mascara is klontervrij en verzwaart je wimpers niet.

M.A.C Stack Mascara: ‘Na 5 lagen vraag ik me af hoeveel ik er nog zou kunnen aanbrengen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Redactrice Ysaline (26) houdt van verwennerij, maar is in het dagelijkse leven vol deadlines, sociale afspraken, huishouden en welverdiende me-time van het principe ‘hoe simpeler, hoe beter’. Beautyroutines mogen – tenzij tijdens een avondje verwennerij – niet te veel tijd en moeite kosten. Dus is ze altijd op zoek naar hacks om op gemakkelijkere manieren door het leven te gaan.

Stack Mascara van M.A.C: 8/10

Gebruik

De naam van de Stack Mascara zegt het zelf: de bedoeling is dat je je mascara stapelt. Je kan tal van lagen (lees: ik bracht er vijf aan, en vroeg me af hoelang ik zou kunnen doorgaan!) aanbrengen zonder dat de mascara begint te klonteren of je wimpers verzwaart.

Prijs/kwaliteit

33 euro vind ik persoonlijk veel geld voor een mascara. Het product doet daarentegen wel wat het belooft en als een verlengend, volumineus effect zonder je wimpers te klonteren of te verzwaren het effect is dat jij zoekt, dan is de Stack Mascara z’n prijs meer dan waard.

Pluspunten

  • Dankzij de borstelhaartjes in de vorm van bloemblaadjes breng je de mascara van wortel tot punt heel gemakkelijk aan, zonder uitschieten.
  • Je kiest zelf hoe volumineus en hoe lang je je wimpers wil door laag na laag aan te brengen. Ga jij voor naturel of een va-va-voom-effect?
  • Voelt licht aan.
  • Klontert niet.
  • In tegenstelling tot wat je zou denken, is de mascara ook weer gemakkelijk te verwijderen met make-upremover.
Links: geen mascara versus 5 lagen – rechts: 1 laag versus 5 lagen.

Minpunten

  • Om in de hoekjes of gedetailleerder te gaan, is het borsteltje wat lang. Gelukkig bestaat de Stack Mascara ook met een micro brush. Het kortere borsteltje is beter voor detailwerk en is perfect voor je onderste wimpers.
  • De prijs. Maar voor wie een mascara zoekt die je kan blijven aanbrengen, is het geen struikelblok.

Blijver?

Voor mij hoeven al die laagjes eigenlijk niet, één laagje vind ik al meer dan voldoende. Wat ik wel heel fijn vind, is dat ik doorheen de dag mijn mascara kan bijwerken of na een werkdag een meer uitgesproken look kan creëren zonder mijn mascara te moeten verwijderen of zonder dat deze begint te klonteren. Dus daarom ga ik ‘m zeker blijven gebruiken!

Productinfo

Stack Mascara Mega Brush – € 33 – M.A.C

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '