Home LOL HEBBEN: Lidl verkoopt een opblaasbaar lounge-eiland voor 6 (!) personen

HEBBEN: Lidl verkoopt een opblaasbaar lounge-eiland voor 6 (!) personen

Wij leggen onze bikini al klaar en doen een zonnedansje.

© Lidl

Voortaan maak je geen ruzie meer over wie er eerst op de zwemband mag, want Lidl verkoopt een opblaasbaar lounge-eiland waar je met 6 personen tegelijkertijd op kan chillen.

Als we momenteel naar buiten kijken, hebben we nog niet onmiddellijk de behoefte om een verfrissende duik in het zwembad of de zee te nemen. De beste manier om de zomer toch al een beetje in huis te halen, is accessoires kopen voor je volgende reisje of een zonovergoten dag in eigen land. Lidl heeft daar de ideale must have voor, want ze verkopen momenteel een superdeluxe opblaasbaar lounge-eiland.

Chillen met het hele gezin

Al die opblaasbare zwembanden in de vorm van flamingo’s of eenden verdwijnen in het niets naast dit ronddobberend ‘gevaarte’ van bijna 4 op 3 meter. Het eiland biedt plaats aan maar liefst zes personen. Je kan er dus gezellig met je hele gezin of vriendenkring op chillen. Elke zitplaats heeft een eigen drankhouder, er is een afneembaar zonnedak en een koeltas. In de loungehoek is er een netbodem waardoor je met je voeten heerlijk in het water kan, en aan de zijkant zijn er praktische handvaten zodat je na een plons in het water terug elegant op de zwemband kan kruipen.

Je kan deze Tropical Breeze online bestellen op hun website. Het luxepaardje kost 159 euro, wat neerkomt op slechts 26.5 euro per persoon als je samenlegt met zes vrienden. Wij leggen onze bikini al klaar, zetten de cava koud en doen een zonnedansje!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.