Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: grootste waterpark van België opent in De Vossemeren

HOTSPOT: grootste waterpark van België opent in De Vossemeren

Meer dan 100 hindernissen? Yesssss!

Waterratten, unite! Bij Center Parcs De Vossemeren kan je deze zomer namelijk genieten van het grootste waterpark van België. Een reusachtig drijvende stormbaan met meer dan 100 hindernissen? Yesssss!

Wie vandaag het domein van Center Parcs De Vossemeren in Lommel zou betreden, wordt wellicht meteen geconfronteerd met een reusachtig drijvend speeleiland. Het gloednieuwe waterpark is met een oppervlakte van 4000 m² het grootste van België en telt honderd hindernissen die enthousiaste waterratten kunnen trotseren. Denk bijvoorbeeld aan een grote pyramide waar je overheen moet klimmen, een sprong door de lucht vanaf de ‘blob’ of een grote schommel waarmee je over het water zwiert.

Sta jij te popelen om in het water te duiken? Van mei tot en met september kan er op woensdag en in het weekend geklommen en geklauterd worden. In het hoogseizoen (juli en augustus) is het waterpark elke dag geopend. Een ticket kost € 11 per persoon. Ben je een koukleum? Dan huur je een wetsuit voor € 4. Reserveren doe je via de website van Het Waterskicentrum.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.