Home LOL HEBBEN: dobber deze vakantie met je bestie rond in deze opblaasbare kers

HEBBEN: dobber deze vakantie met je bestie rond in deze opblaasbare kers

Rep je naar de dichtstbijzijnde Hema.

© elevate via Unsplash & Instagram @hema.be

Wat is er heerlijker dan op vakantie in de zee of in het zwembad ronddobberen op een zwemband, die bij voorkeur nog de vorm heeft van een tof figuurtje? Samen met je bestie ronddobberen natuurlijk! Dat kan nu dankzij Hema die een opblaasbare kers verkoopt waar jullie allebei inpassen.

De zomervakantie komt steeds dichterbij, en heel wat mensen hebben al mooie vooruitzichten: een weekje chillen in Zuid-Frankrijk, een road trip door Spanje of een last-minute naar Egypte. Een must have voor al deze reisjes is een opblaasbare band. Ze zijn de laatste jaren niet meer weg te denken uit zwembaden en zeeën over de hele wereld, en ze nemen de gekste vormen aan: van flamingo’s, over avocado’s tot cabrio’s. Je kan het zo zot niet bedenken of er bestaat gegarandeerd een zwemband van!

Fun fun fun

Het gevoel om op water te drijven is dan ook superrelaxerend, én je krijgt er ook nog eens een mooi kleurtje van. Dankzij Hema hoef je deze zomer niet alleen rond te dobberen op je zwemband. Ze verkopen namelijk een opblaasbare kers waar je perfect samen met je bestie in past! Fun verzekerd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je kan het zomerse accessoire nu al scoren in de vestigingen van Hema of online voor slechts 22,50 euro. De band is bijna twee meter breed en 166 centimeter lang. Nu maar hopen dat het zwembad van je resort niet de afmetingen heeft van een postzegel of de andere badgasten verwensen je met je fruitig speelgoed. Sorry, not sorry!

Lees ook: