Home Lifestyle Film Zo ziet de actrice eruit die de scary non speelt in ‘The...

Zo ziet de actrice eruit die de scary non speelt in ‘The Nun’

'Haar gezicht is zo filmisch en schrikwekkend.'

The Nun

Een kwaadaardige non bezeten door de duivel speelt de hoofdrol in de engste film van het jaar: ‘The Nun’. In reallife ziet de actrice er gelukkig iets minder angstaanjagend uit.

In ‘The Nun’ zie je geen schattige zingende nonnetjes zoals Soeur Sourire. Het verhaal draait volledig rond door de duivel bezeten zusters. De horrorfilm speelt momenteel in de bioscoop en jaagt iedereen, inclusief ons, de stuipen op het lijf. Volgens de meeste kijkers – schijtluizen én lefgozers – is het dé engste film van het jaar.

De kwaadaardige non zet haar rol duidelijk met verve neer. Maar wie gaat er eigenlijk schuil achter het wit geschminkte gelaat van deze griezel? De 39-jarige Amerikaanse actrice Bonnie Aarons. Bonnie kan je misschien wel kennen uit ‘The Princess Diaries’-films waar ze barones Joy von Troken speelde. Een filmgenre dat mijlenver staat van haar performance als scary non in ‘The Nun’.

Bonnie speelde al in verschillende films mee, maar had steeds kleine rolletjes. ‘Sommige mensen in de filmindustrie vertelden me dat ik niet de looks had om het te maken in Hollywood en dat ik dus beter een andere job zocht’, aldus Bonnie. De actrice heeft een heel speciaal gezicht met enkele kenmerkende eigenschappen zoals haar lange scherpe neus en ze wist deze te gebruiken in haar voordeel. ‘Een regisseur zei me ooit dat ik het meest bijzondere gelaat had dat ie ooit had gezien’, aldus Bonnie in Vulture.

Ook Corin Hardy, de regisseur van ‘The Nun’, beaamt dit. ‘Bonnie is een unieke verschijning‘, aldus Corin in Daily Dead. ‘De fysieke uitstraling van haar gezicht is zo filmisch én schrikwekkend. Maar zonder al die enge make-up is ze buitengewoon opvallend en mooi, en heeft ze eigenlijk een klassiek Hollywoodgezicht. Dat maakt haar zo speciaal.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.