Home Lifestyle Film Aandacht, dreuzels: de finale trailer van ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’...

Aandacht, dreuzels: de finale trailer van ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ is er

En hij is heerlijk duister!

Warner Bros. heeft zonet de laatste, officiële trailer van de tweede ‘Fantastic Beasts‘-film op de wereld losgelaten. Dat betekent dat we nu officieel kunnen aftellen tot we ons weer even mogen verliezen in de magische wereld van JK Rowling. Nog vijftig keer slapen!

Fantastic Beasts 2

De beelden van ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ die we eerder kregen, lieten al blijken dat het tweede hoofdstuk van het verhaal veel donkerder zou worden dan het eerste. De finale trailer bevestigt dat alleen maar. Grindelwald, de duistere tovenaar voor wie Perkamentus in vervlogen tijden meer dan vriendschappelijke gevoelens had, ontsnapt, na zijn arrestatie op het einde van de eerste film, en wilt een oorlog tussen de magische wereld en de dreuzelwereld ontketenen. En daar hoort heel wat spanning, enge beesten en donkere magie bij. Gelukkig zorgt de schattige Newt Scamander af en toe voor een komische noot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ speelt vanaf woensdag 14 november in de cinemazalen.

Meer films om te zien: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.