Home Lifestyle Film ZIEN: superenge teaser trailer van ‘The Nun’

ZIEN: superenge teaser trailer van ‘The Nun’

Durf jij tot het einde te kijken?

Warner Bros

Dit najaar komt ‘The Nun’ in de cinema. Verwacht geen schattige zingende nonnetjes, maar een angstaanjagende horrorfilm over een demonische non. Wie durft, kan nu de griezelige trailer bekijken.

In het najaar, met Halloween in aantocht, komen er logischerwijs weer een aantal enge films uit. ‘The Nun’ spant dit jaar toch de kroon. Het is een opvallend personage dat al eerder opdook in de horrorfilm ‘The Conjuring 2’ en waar kijkers dol op waren, dus dit keer krijgt de griezel haar eigen film.

Het verhaal draait rond een non die zelfmoord pleegt in een abdij in Roemenië. Een priester met een dubieus verleden en een leerlinge die bijna is afgestudeerd gaan samen naar het Vaticaan om de zaak te onderzoeken. Daar komen ze oog in oog te staan met de kwaadaardige non! Ze riskeren hun leven, hun geloof en hun ziel.

Gillend de zaal uitrennen

De film is geregisseerd door Corin Hardy, in samenwerking met de bekende regisseur James Wan, die ons eerder al ‘Saw’, ‘Insidious’ en ‘The Conjuring’ voorschotelde. Dat zegt dus al voldoende qua schrikfactor.

‘The Nun’ komt dit najaar, meer bepaald op 12 september, bij ons in de cinema. Wil je alvast een voorproefje van wat je kan verwachten of wil je checken of je de film in de bioscoop kan uitkijken zonder al gillend de zaal uit te rennen? Bekijk dan zeker de trailer hieronder. Een kleine tip: zet je geluid niet te hard en kijk bij klaarlichte dag, tenminste als je de komende dagen nog een oog wil dichtdoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: