Home Lifestyle ZIEN: Netflix lost trailer van tweede seizoen van ‘Glow’

ZIEN: Netflix lost trailer van tweede seizoen van ‘Glow’

De gorgeous ladies of wrestling zijn helemaal terug!

Glow

De gorgeous ladies of wrestling zijn helemaal terug, en hoe. Netflix loste zonet de eerste trailer van het tweede seizoen van ‘Glow’ en die ziet er alvast veelbelovend uit!

Yes, yes, yes! Het tweede seizoen van Netflixserie ‘Glow‘ in ein-de-lijk in aantocht. In seizoen twee volgen we de vrouwen van GLOW op de voet terwijl ze lokale celebrities worden. Ze worden geconfronteerd met de goede, de slechte maar ook de lelijke kanten van hun pas ontdekte roem. Ruth en Debbie worstelen niet alleen met het maken van hun eerste seizoen op TV; ook de pijnlijke gebeurtenis die hun vriendschap op het spel zette, sleept verder aan. Sam is nog steeds gewoon… Sam. Maar nu zit hij ook nog eens met een tiener in huis én moet hij twintig afleveringen uit zijn mouw schudden. Het worstelen is harder, de inzet is hoger en het haar is nog groter, as if that was even possible.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
‘Glow’ seizoen 2 is exclusief te zien op Netflix vanaf 29 juni.

Lees ook: