Home Lifestyle ‘Friends’ anno 2018: Zou Rachel vandaag nog altijd samen zijn met Ross?

‘Friends’ anno 2018: Zou Rachel vandaag nog altijd samen zijn met Ross?

De bedenker van de serie geeft eindelijk antwoord.

De relatie van Rachel en Ross uit ‘Friends’ kan je op z’n minst als ‘turbulent’ omschrijven. Veel fans vragen zich dan ook af of het koppel nog altijd samen zou zijn als de tv-serie niet gestopt was na 10 succesvolle seizoenen.

Zou Ross vandaag nog altijd Rachels ‘lobster‘ zijn? Co-creator van de show, David Crane, geeft hoogstpersoonlijk antwoord op de veelgestelde vraag van miljoenen fans. Hij doet ook uit de doeken hoe het anno 2018 gesteld zou zijn met een ander favoriet koppel: Monica en Chandler.

Rachel & Ross

In tegenstelling tot Phoebe en Mike, en Monica en Chandler, zijn Rachel en Ross niet getrouwd aan het einde van de hitserie. Daardoor zijn fans bezorgd dat het koppel – ondanks dat ze samen dochtertje Emma hebben – niet lang en gelukkig leven na de finale in 2004.

‘Natuurlijk wel! Komaan, ze hebben tien jaar lang heel hard gewerkt aan hun relatie!’ stelt Crane de fans gerust. Helaas zal er nooit nieuw leven in de serie geblazen worden, die illusie smoorde Crane voorgoed in de kiem. ‘Zal nooit gebeuren. Nooit. We hebben het verhaal gebracht! Iedereen kreeg een happy ending.’

Monica & Chandler

En ook het happy end van Monica en Chandler blijft eeuwig voortduren volgens de ‘Friends’-bedenker. Dus ook al krijgen we de zes vrienden nooit meer samen op het kleine scherm te zien, het is een hele opluchting om te weten dat ze jaren later nog altijd gelukkig zijn!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.