https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOL Speciaal voor alle fans: er bestaat nu een ‘Friends’-editie van Monopoly

Speciaal voor alle fans: er bestaat nu een ‘Friends’-editie van Monopoly

Waar zijn die 'Friends'-fans?

In de jaren negentig was ‘Friends’ een razend populaire televisieserie, en nu alle seizoenen op Netflix te zien zijn, blijkt dat de avonturen van Rachel, Chandler, Ross, Monica, Joey en Phoebe nog steeds niet vervelen. Voor al die fans én liefhebbers van een potje Monopoly is er goed nieuws: er bestaat nu namelijk een versie van het gezelschapsspel in ‘Friends’-thema.

Spelletjesfanaten die geen aflevering van ‘Friends‘ gemist hebben, kunnen hun hart ophalen met een versie van Monopoly die geheel in het teken staat van hun favoriete televisieserie. Alle bekende plaatsen uit de serie komen aan bod in het spel, en je kruipt zelf in de huid van je favoriete personage. Speel je bijvoorbeeld met de dinosaurus die voor Ross staat of gaat jouw voorkeur uit naar de akoestische gitaar van Phoebe?

Voorraad

Eén ding is zeker: met dit spel zal je gegarandeerd een onvergetelijke avond beleven. Helemaal klaar voor? Je kan het spel voor 29,99 pond bestellen op de webshop van The Works. Helaas levert de shop alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar wij hopen van harte dat deze versie van Monopoly ook snel bij ons te vinden zal zijn. Of dat er een Chinese vrijwilliger het spel voor ons wil ophalen in de UK 😉 Tot die tijd spelen we een potje ‘gewone’ Monopoly en zetten we ‘Friends’ aan op de achtergrond. Ook niet verkeerd, toch?

Tekst: Carolien Tsao

Lees ook: