Home Lifestyle OMG: ga deze zomer naar een festival dat volledig in het teken...

OMG: ga deze zomer naar een festival dat volledig in het teken staat van de tv-serie ‘Friends’

Een koffie drinken in Central Perk of rondhangen in Monica's appartement.

PINTEREST

‘Friends’ is en blijft de beste serie aller tijden. Een film over de zes vrienden zit er helaas niet in, maar je kan deze zomer wel naar het Friendsfest, een festival dat volledig in het teken staat van onze favoriete soap!

Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler en Joey waren ook onze beste vrienden toen we vroeger dagelijks naar een aflevering van ‘Friends’ keken. We kunnen bijna elke scène mee zeggen en toch liggen we nog steeds plat van het lachen met de zotte fratsen van de zalige vriendenbende in New York.

Er waren eerder al geruchten over een mogelijke ‘Friends’-film, maar het ziet er niet naar uit dat die er ooit zal komen. Boe! Droog die traantjes maar snel, want Comedy Central komt met een zalig alternatief: het Friendsfest, een festival volledig in het teken van de serie. Heaven IS a place on earth!

Er zijn maar liefst 31 verschillende decors nagebouwd uit de serie, zoals het appartement van Monica of dat van Ross, de koffiebar Central Perk en de gang van het flatgebouw waar Joey ooit cheesecake van de grond at. Je kan ook de befaamde ‘Pivot’-scène naspelen, hun outfits aantrekken voor dé ultieme selfie, typische gerechten eten – I’m gonna take the lasagna – of cocktails – I’m gonna make a pitcher of Margarita’s – slurpen aan verschillende eetstandjes en natuurlijk heel wat ‘Friends’-afleveringen herbekijken.

Comedy Central trekt van begin juli tot eind september 12 weken lang door Engeland met het festival. Ze doen 6 grote steden aan: Bristol, Newcastle, Glasgow, Brighton, Manchester en Londen. De tickets voor de laatste twee steden zijn wel al uitverkocht, dus we raden jullie aan om niet te lang meer te wachten met het bestellen van je kaartjes. Een ticket kost 31 euro en kan je hier kopen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.