Home Lifestyle Fan maakt waanzinnig goede trailer van ‘Friends’-film

Fan maakt waanzinnig goede trailer van ‘Friends’-film

'The One With The Reunion'.

Friends

Even maakte ons hart een sprongetje en dachten we dat het eindelijk zover was: een film over de beste serie aller tijden ‘Friends’. Helaas is het een hoax. Een fan knipte en plakte zorgvuldig verschillende fragmenten uit films waar de zes acteurs in speelden bijeen tot een zalige trailer.

Er gingen al vaker geruchten de ronde dat er een film zou komen van ‘Friends’, de populaire serie over de avonturen en gekke stoten van Monica, Ross, Chandler, Joey, Rachel en Phoebe. We hoopten er allemaal hevig op, maar de plannen werden helaas nooit concreet. Tot we dit weekend plots een trailer zagen verschijnen op internet.

Reünie

Het drie minuten durend filmpje heet ‘The One With The Reunion’ en zowel David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc als Lisa Kudrow schitteren in beeld. Het verhaal draait rond de zes vrienden die elkaar na een lange tijd allemaal opnieuw terugzien. Smelt!

Fan

Kindjes Ben en Emma zijn een pak groter geworden, Ross en Rachel zijn niet meer samen (say what?!), ook Monica en Chandler gaan door een scheiding en Phoebe en Mike hebben eveneens problemen in hun relatie. Sommige dingen bleven onveranderd, zo is Joey nog steeds alleen. Jammer genoeg gaat het niet om een officiële trailer. Een fan – die net als ons het wachten beu was – knutselde zélf een filmpje in elkaar. Hij gebruikte fragmenten uit films en series zoals ‘Cougar Town’ en ‘Joey’ waar de acteurs de voorbije jaren in meespeelden.

Beroemd

De allerlaatste aflevering van ‘Friends’ dateert al van veertien (!) jaar terug. Ja, we worden oud… De serie had tien zalige seizoenen en de hoofdrolspelers werden beroemd en geliefd over de hele wereld. Denk maar aan Joey zijn domme opmerkingen zoals ‘How you doin’?’, Monica haar kuisgekte, Chandler zijn heerlijke droge humor, Ross zijn vreemde geluidjes a la ‘I’m fine!’, Phoebe haar gekke gewoontes en Rachel haar mooie kledingstijl.

Netflix

De zogezegde trailer mag dan wel nep zijn, het filmpje kent enorm veel succes. Op een paar dagen tijd werd het bijna drie miljoen keer bekeken en de reacties van de fans zijn super enthousiast. Helaas blijft een ‘Friends’-film nog steeds een droom. Jennifer Aniston zei onlangs in een interview dat het moeilijk zou zijn om anno 2018 nog een reünie van ‘Friends’ te filmen. ‘De koffiebar zou nu vol zitten met mensen die naar hun smartphones zitten staren. Er zouden zelfs geen toffe gesprekken zijn’, lachte Jennifer. Om het leed een beetje te verzachten kan je wel alle afleveringen terugzien op Netflix.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.