Home Lifestyle Film Instagramfoto van Rebel Wilson doet vermoeden dat er een vierde ‘Pitch Perfect’-film...

Instagramfoto van Rebel Wilson doet vermoeden dat er een vierde ‘Pitch Perfect’-film komt

De Bellas houden vier vingers in de lucht!

Instagram @annakendrick47

Wij hebben nieuws dat jullie maandagochtend in één klap een stuk leuker zal maken! Rebel Wilson gaf een gigantische hint op Instagram dat ‘Pitch Perfect 4’ eraan komt.

Get ready Pitches, want het lijkt erop dat de ‘Pitch Perfect’-saga toch nog niet ten einde komt. Rebel Wilson postte gisterenavond een foto op haar Instagrampagina waarin ze samen met een aantal andere Bellas poseert. Op zich doodnormaal, want de actrices hebben na drie films een supergoede band. Maar zowel Rebel, als Anna Camp, Brittany Snow en Chrissie Fit houden vier vingers in de lucht. Vier!

Rebel plaatste als onderschrift bij het beeld ook vier hartjes. Heel wat fans denken daarom net als ons dat dit geen toeval kan zijn en dat er een vierde ‘Pitch Perfect’-film komt. YES PLEASE!

View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De hoofdrolspeelsters gaven eerder al aan dat ze een nieuwe film zeker nog zagen zitten. Wij duimen alleszins voor een vervolg! De allereerste ‘Pitch Perfect’ kwam uit in 2012, de tweede in 2015 en de derde speelde eind vorig jaar in de cinemazalen.

De hilarische films draaien rond de avonturen en gekke stoten van het meisjeskoor, de Barden Bellas. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp en Hailee Steinfeld.

Lees ook: