Home celebs ZIEN: zo deed Rebel Wilson – op hilarische wijze – auditie voor...

ZIEN: zo deed Rebel Wilson – op hilarische wijze – auditie voor ‘Pitch Perfect’

Crushed it!

Rebel Wilson
YouTube: BBC

Binnen enkele weken komt ‘Pitch Perfect 3’ in de zalen en momenteel zijn de actrices druk bezig met het promoten van de film. Zo was Rebel Wilson afgelopen vrijdag te gast bij ‘The Graham Norton Show’ en liet de actrice zien hoe ze – geheel in stijl – auditie deed voor de film.

Wie al ooit een film met de Australische actrice heeft gezien, kan volgend statement zeker beamen: Rebel Wilson is hi-la-risch, en dat blijkt nog maar eens uit haar auditie voor de ‘Pitch Perfect’-films. Afgelopen vrijdag was de blondine te gast bij The Graham Norton Show en toonde ze hoe ze de rol van Fat Amy wist te bemachtigen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het nummer dat ze gekozen had, was ‘The Edge of Glory’ van Lady Gaga en als extraatje gebruikte ze haar eigen lichaam als percussie-instrument. Het resultaat was hilarisch en typisch voor de actrice.

In haar interview met Norton vertelt Rebel ook dat ze als eerste gekozen werd voor de originele ‘Pitch Perfect’-film. Nu we haar auditie hebben gezien, begrijpen wij helemaal waarom, maar de actrice was – naar eigen zeggen – redelijk zenuwachtig om te zingen.

Lees ook: