Home Lifestyle ZIEN: er werd zojuist een gloednieuwe trailer van ‘Pitch Perfect 3’ gelost

ZIEN: er werd zojuist een gloednieuwe trailer van ‘Pitch Perfect 3’ gelost

Are you ready, Pitches?

© YouTube: Pitch Perfect

Drie maanden na de eerste trailer werd vandaag ein-de-lijk de tweede trailer van ‘Pitch Perfect 3’ gelost. Wij kunnen écht niet meer wachten om onze bioscoopticketjes te kopen!

Are you ready, Pitches? ‘t Is te hopen want de release van de derde ‘Pitch Perfect’-film komt dichterbij. En om ons nóg wat ongeduldiger te maken dan we al waren, werd vandaag de tweede trailer van de film gereleast.

‘Pitch Perfect 3’

Wat we mogen verwachten? Een prachtige Ruby Rose, een hilarische Fat Amy, scherpe commentaren van Gail en John en een min of meer vertrouwd verhaal. In ‘Pitch Perfect 3’ proberen de Bellas het na het behalen van hun diploma te maken in de echte wereld.

De Bellas  gaan na het winnen van de World Championships elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken en op te treden.

Voor we de volledige film in de zalen kunnen bekijken, is het nog eens drie maanden wachten. ‘Pitch Perfect 3’ verschijnt vanaf 27 december in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: