Home celebs LOL: de cast van ‘Pitch Perfect 3’ zingt samen met een zeeleeuw

LOL: de cast van ‘Pitch Perfect 3’ zingt samen met een zeeleeuw

Anna Camp
Yes! Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de derde 'Pitch Perfect'-film. Al vinden wij de locatie van die beelden wel een beetje gek… De foto's zijn namelijk genomen in een aquarium! 

Op Instagram en Twitter deelden enkele actrices, zoals Rebel Wilson en Anna Kendrick, foto's en filmpjes terwijl ze als groep in hun 'Barden Bella'-uniformen selfies nemen met een zeeleeuw. En ze zingen zelfs een stukje samen met het beest. Hilariteit verzekerd.

Door de beelden komen er wel veel vragen naar boven bij de fans. Bijvoorbeeld de uniformen die ze aanhebben! Die dumpen ze namelijk in de eerste film. In de tweede film winnen ze de World Finals in gewone hemden, broeken en vesten. Zijn deze opnamens een flashback? Of gewoon een teamuitje? Op de antwoorden zullen we nog wel een tijdje moeten wachten, aangezien de film pas in december 2017 in de zalen te zien zal zijn… Maar geen probleem, want door deze beelden kunnen wij er weer even tegen!

 

My new boyfriend

Een bericht gedeeld door Anna Kendrick (@annakendrick47) op

Lees ook: 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten