Home Lifestyle Film ZIEN: officiële trailer van ‘De Collega’s 2.0’

ZIEN: officiële trailer van ‘De Collega’s 2.0’

Met wie ga jij kijken?

KFDBelgium

Zet 12 december nu al maar in het vetjes in je agenda, want dan komt de langverwachte Vlaamse film ‘De Collega’s 2.0’ in de cinemazalen. De film van Jan Verheyen is een update van de populaire serie ‘De Collega’s’ uit de jaren 80.

De gemiddelde Belg spendeert gedurende de week meer tijd op het werk dan thuis, dus goede collega’s zijn essentieel. De BRT maakte daarom in de jaren 80 de hilarische reeks ‘De Collega’s’ die ging over de avonturen en de zotte stoten van een groep werknemers op de werkvloer. Veertig jaar later besloot regisseur Jan Verheyen om de gigantisch populaire serie in een nieuw jasje te gieten en hij maakte de langspeelfilm ‘De Collega’s 2.0’.

Nostalgie

Wanneer een zootje ongeregeld – ze werden één voor één op hun vorige dienst afgedankt –  een nieuw diensthoofd krijgt, is het kot letterlijk te klein. De nieuwe baas wil er alles aan doen om zijn team terug te motiveren en neemt ze mee op teambuilding. Met alle hilarische gevolgen van dien…

Het is een komedie met tal van BV’s zoals Ben Segers, Mathias Vergels, Tatyana Beloy, Steve Geerts en Veerle Dobbelaere in de hoofdrol. ‘De Collega’s 2.0’ speelt vanaf 12 december in de bioscoop. Een avondje nostalgie voor de fans van de oude serie en voor gelijk wie het ideale uitje op een koude winterdag. Je kan hieronder alvast de grappige trailer bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Wij gingen een aantal maanden geleden al eens een kijkje nemen op de set:

Mathias Vergels op de set van ‘De Collega’s 2.0’: ‘Als mijn vrouw belt dat ze moet bevallen, ben ik direct weg’

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.