Home Lifestyle Film NOSTALGIE: er komt een remake van ‘De Collega’s’

NOSTALGIE: er komt een remake van ‘De Collega’s’

De nieuwe film is gebaseerd op de serie uit begin jaren 80.

Heuglijk nieuws voor zij die houden van een portie nostalgie en een avondje cinema, want niemand minder dan regisseur Jan Verheyen werkt aan een nieuwe film die gebaseerd is op de bekende BRT-serie ‘De Collega’s’. Wij kijken alvast uit naar een comeback van Persez’ke en Jean De Pesser.

Regisseur Jan Verheyen zit vol goede ideeën. Deze keer heeft hij zijn zinnen gezet op de legendarische serie ‘De Collega’s‘. De serie liep vanaf 1978 op de toenmalige BRT en was bijzonder succesvol. ‘Voor de nieuwe film zullen we met een volledig nieuwe cast werken, al is het maar omdat de vroegere acteurs allemaal op pensioen zijn’, vertelt Jan Verheyen.

De Collega’s 2.0

De werktitel van de nieuwe film luidt ‘De Collega’s 2.0‘ en Jan hoopt tegen eind oktober een definitief scenario te hebben. Momenteel weet hij nog niet welke acteurs in de film zullen schitteren, maar het kan wel zijn dat iemand van de oorspronkelijke cast een kleine gastrol krijgt. Kortom: nostalgie ten top!

De film zou tegen eind volgend jaar op het witte doek moeten verschijnen. Iets om naar uit te kijken! Vergeten hoe die befaamde intro ook weer klonk? No worries, dankzij deze video ben je weer helemaal mee.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.