Home Lifestyle Film De tweede trailer voor de remake van ‘Winnie the Pooh’ bezorgt je...

De tweede trailer voor de remake van ‘Winnie the Pooh’ bezorgt je sowieso een hartverwarmend gevoel

Haal de zakdoekjes er maar bij.

Was jij vroeger ook verzot op de avonturen van Winnie the Pooh? Dan ga jij de remake van het verhaal helemaal dolletjes vinden. De nieuwe film gaat namelijk over het ontstaan van onze favoriete teddybeer na de Eerste Wereldoorlog. En één ding is zeker: wij gaan sowieso een paar zakdoekjes nodig hebben in de cinemazaal.

De gloednieuwe film ‘Goodbye Christopher Robin‘ gaat over schrijver A.A. Milne, gespeeld door acteur Domhnall Gleeson, en zijn schattige zoontje Christopher Robin, acteur Will Tilston. Meneer Milne heeft heel wat gruwel gezien tijdens de Eerste Wereldoorlog, maar dankzij de fantasie van zijn zoon kan hij opnieuw van het leven genieten. En dat brengt hem op een idee! Hij brengt Christophers knuffelcollectie tot leven en samen met zijn zoon schrijft hij over Winnie the Pooh en zijn vriendjes. Het verhaal ligt al snel in de winkelrekken en de hele Engelse bevolking is meteen fan. De avonturen van de teddybeer gaven hen immers hoop na die vreselijke oorlog. 

Iedereen wil weten wie de kleine Christopher is en voor hij het goed en wel beseft, is de kleine man wereldberoemd. Maar of dat effectief een goede zet was, is nog maar de vraag…

De film ‘Goodbye Christopher Robin’ verschijnt vanaf 13 oktober 2017 op het witte doek. Nog even geduld, dus.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.