Home Lifestyle ZIEN: Jeroen Meus krijgt onverwacht bezoek tijdens opnames programma

ZIEN: Jeroen Meus krijgt onverwacht bezoek tijdens opnames programma

We herkenden hem ook eerst niet in zijn wielerpakje.

Instagram @dagelijksekostbe

Jeroen Meus was voor zijn nieuwste programma ‘Dagelijkse Zomerkost’ aan het koken in Spanje, toen er plots een wel heel bekende gast zijn opnames verstoorde.

Het smakelijke programma ‘Dagelijkse Kost’ krijgt tijdens de vakantie een zomers jasje. Jeroen Meus staat niet in zijn vertrouwde keuken in Leuven, maar kiest meer exotische oorden uit en kookt in Spanje. Niet toevallig een van de favoriete reisbestemmingen van de Vlaming. De tv-kok zet er telkens op een andere plaats zijn mobiele keuken op en tovert de lekkerste zuiderse gerechten op tafel.

Terwijl hij nietsvermoedend aan het koken is in Archidona passeert een groepje wielertoeristen en daar zit een wel heel bekend gezicht tussen. ‘Is er hier iets om te eten?’, vraagt de man. Die stem doet bij Jeroen natuurlijk meteen een belletje rinkelen. ‘Dat meen je niet! Dag Waesje’, lacht Jeroen voor hij zijn goede vriend Tom Waes rond de hals vliegt. Bromance! ‘Ik had u niet herkend’, aldus Jeroen. Ook wij moesten eerlijk gezegd tweemaal kijken om Tommeke te herkennen in dat strakke wielerpakje.

‘We hebben honger’

‘Ik had gezien dat je in de buurt was en wij hebben honger‘, zegt Tom. ‘We zijn met tien.’ Jeroen nodigt Tom en zijn ploegmaten onmiddellijk uit om te blijven eten. ‘Ik ben er wel net aan begonnen, dus jullie zullen binnen twee uur moeten terugkomen’, aldus Jeroen.

Tom die natuurlijk in Spanje was om te fietsen en niet om zijn buik rond te eten, beslist dan maar om gewoon een frisse pint te drinken samen met zijn maat. ‘Je gaat hier niet mijn draaidag verbrodden hé’, lacht Jeroen nog. ‘Tuurlijk wel’, plaagt Tom zijn goede maat.

Wie we daar hebben!

Sta je in het verre Archidona te koken voor Dagelijkse zomerkost, duikt Tom Waes daar plots op! ??

Posted by Eén on Wednesday, August 8, 2018

Lees ook: